餐厅: Green Waffle Diner (擺花街)
资讯:

呢一间中环嘅美式小餐馆位于摆花街 搭长电梯嘅时候会经过非常方便听讲星期五星期六仲会开到凌晨三点职员都好友善 价钱唔系太贵 但系份量真系好足而且佢嘅咖啡仲可以无限添饮我地叫左一个5course set 再加一个主食加甜品 饱到要转外卖整体非常抵食😍😍😍鸡翼/炸薯粒Dinner set内有鸡翼超大只 只只多肉饱满系水牛城鸡翼既味道脆口炸粉加酸辣酱汁好惹味配市面少见既小薯粒好好味鲜茄紫苏鲜蚬意大利粉都系dinner set超大一份既意粉鲜蚬大大只又有肉钟意佢意粉煮得有弹性 纽西兰草饲牛肉粒薯粒镬仔呢个系a la carte见佢卖相特别忍唔住叫上台系热腾腾既热镬上有Benedict egg 流心同芝士极配牛肉粒都好有弹性同薯粒混埋成道菜好令人回味自家士多啤梨大黄酱窝夫配朱古力雪糕同系set内甜品叫得green waffle 窝夫果然出色热热的外面微脆 内里饱满甜糖味配士多啤梨味酱同雪糕好好味班兰班戟呢个系单点 班戟厚实班兰味好香 有佢独有既香草味都系大份到2人share 冇问题热情果梳打亦无令人失望大杯得来多料 好消暑埋单时发现消费够$680 就可以申请vip 之后再过嚟食就会有九折即刻申请咗
呢一间中环嘅美式小餐馆
位于摆花街 搭长电梯嘅时候会经过非常方便