2024-12-02
烧烤堂⭐️盐烧三黄鸡腿肉⭐️鸡肉软骨棒(付月见)⭐️汁烧免治鸡肉软骨酿冬菇⭐️三黄鸡全翼⭐️牛舌芯⭐️盐烧豚肉荔枝卷⭐️鸡皮墨鱼滑⭐️蒜蓉烧蚝(两只)⭐️焦糖青苹果鹅肝多士⭐️豚肉节瓜波板糖⭐️香草蒜蓉包⭐️明太子淮山烧⭐️芝士年糕烧烤堂一直都系同朋友gathering嘅最爱。今次点左超过20款嘢食,每个人都食到劲饱咁走。最好食嘅一定系焦糖青苹果鹅肝多士,鹅肝嘅油脂超级丰厚,配上青苹果可以中和返个油腻感同时食到油脂香,加上烘到香脆嘅多士,一啖咬落去满足感十足。另外我都好钟意佢嘅盐烧豚肉荔枝卷,香甜嘅荔枝配上烧到有少少脆嘅豚肉片,可以感受到荔枝嘅多汁同豚肉嘅香脆,推荐!芝士年糕今次第一次食,朋友话觉得佢哋买嘅呢只牌子好好味、次次都叫,我都觉得有啲惊喜。年糕嘅表层会硬少少,但系入面系流心嘅芝士,加上少少炼奶,呢个Combination一定好食。
⭐️盐烧三黄鸡腿肉
⭐️鸡肉软骨棒(付月见)
⭐️汁烧免治鸡肉软骨酿冬菇
⭐️三黄鸡全翼
⭐️牛舌芯
⭐️盐烧豚肉荔枝卷
⭐️鸡皮墨鱼滑
⭐️蒜蓉烧蚝(两只)
⭐️焦糖青苹果鹅肝多士
⭐️豚肉节瓜波板糖