2016-07-16 347 浏览
烟肉魔鬼芝士手制薯条 $58.口痕想食薯条所以见到哩个眼已发光😌有时候期望冇咁高既野反而越有惊喜 薯条算系几粗下 虽然唔系炸得好脆 不过奉上台系热辣辣呢.哩个期实系白汁 蒜香 烟肉 芝士薯条黎 食都尾都唔会干争争 因为有白汁捞👍🏻份量算系多.唔咀雕既人都不失为一个唔错既选择 食完下巴就生左粒暗疮抹茶心太软 跟餐+$45.平时食朱古力味就食得多 绿茶都系第一次食 感觉系喜出望多既😊.切开会流心已经加分 浓浓既绿茶口味 如果喜爱绿茶甘香应该会失望 因为系甜既绿茶味😓不过在于我既角度觉得系ok 几新鲜下 什至觉得系好食过朱古力味.心太软算系大个 $45 其实几抵食 配红豆其实系一绝 不过都几漏下 而雪糕就雪得太硬同普普通通 算系咁啦😌野菌黑松露扁意粉 $88.系西餐厅都有得食既黑松露意粉不会价钱就有平有贵🙈今次哩个价钱较为亲民又ok既.意粉软硬度适中 起码唔会太硬 咬落口都爽d ❗️每条面条都均匀地沾满忌廉白汁 很重奶油味 个人黎讲几喜爱哩种质感👍🏻 野菌也不算少 唯一要挑剔既系黑松露味不够香.但以价钱份量都质素黎讲算系咁 有限时不太适合去聊天聚会 不过想亲民价系铜锣湾食饱饱算系咁
烟肉魔鬼芝士手制薯条 $58
唔咀雕既人都不失为一个唔错既选择 食完下巴就生左粒暗疮