2016-06-29 111 浏览
今晚放左工同个朋友系太子行左阵街,见大南街个边多左几间餐厅,就谂住行过去睇下有咩好食。见到有Café,有边炉,有酒吧,望左几望后我地决定去试下个间叫K Net square既酒吧。我记得我系旺角都有见过ga,不过一路都冇机会试,但今次见佢个set dinner又好似好吸引又唔太贵,咁就去试下啦。佢个set dinner$168有汤,有鹅肝多士,再加4选1既main course,同埋2小时任饮既红酒或者汽酒。个人黎讲$168有得2小时任饮,已经觉得好抵,仲要佢有野食。个汤唔够热,仲有唔系太饮得出系咩,鹅肝多士,佢个块鹅肝好厚,煎得又够香,如果个多士可以脆D就仲好啦。不过块鹅肝真系好正,回味呀!Main course 既选择有牛、鸡、鱼同埋意粉,我要左个香煎石斑柳配牛油忌廉汁,个鱼同个汁都好滑,下面仲有薯蓉,够晒饱肚。饮品方面我叫左Apple Cider,佢个卖相一流,而且仲有得re-fill真系不得了呀。呢间酒吧应该唔系开左好耐,所以人唔多。坐得好舒服。
呢间酒吧应该唔系开左好耐,所以人唔多。坐得好舒服。