2018-06-24 191 浏览
厨师推介2人餐仔细睇完之后觉得呢个餐真系好抵食一个餐就已经有齐我想食既野酒糟醉鸡可能系因为冷盘既关系, 落左单冇3分钟就已经上到菜, 有淡淡既酒香味, 而且鸡件既质素都唔错, 唔会有d奇怪既部位, 特别钟意系鸡皮已经系浸到劲香酒味, 一定要连皮食先最好食稻成小笼包(4只)食上海野必食既小笼包, 皮薄多汁, 一定要衬热食先至好食, 呢个小笼包算系多肉既, 食落好有满足感!!水煮海鲜(辣)必食推介, 原本打算食水煮鱼, 不过套餐只有海鲜, 但原来都ok, 入面既海鲜系超级多, 有鱼有鱿鱼等等, 仲有薯粉, 食落又唔觉得好辣, 但系鱼系冇骨既, 呢个真系加分位黎!!虫草花炒翡翠苗翡翠苗超好食!! 原本以为系佢豆苗原来系我地误会左, 不过呢个原来都几好味!! 真系好鲜甜, 第一次食菜食得咁滋味, 加埋虫草劲健康精选甜品(桂花糕)最后送的甜品, 要自己叫个阿姐先会上的, 淡淡桂花香味, 不错冻豆浆
厨师推介2人餐

仔细睇完之后觉得呢个餐真系好抵食
一个餐就已经有齐我想食既野

酒糟醉鸡

稻成小笼包(4只)
食上海野必食既小笼包, 皮薄多汁, 一定要衬热食先至好食,

呢个小笼包算系多肉既, 食落好有满足感!!

水煮海鲜(辣)

虫草花炒翡翠苗

精选甜品(桂花糕)

冻豆浆

2018-06-23