2019-03-02 45 浏览
今日享用咗二人套餐系列 b餐$198 呢个套餐足够二人食用 份量超多又抵食 食物质素相当高 等我介绍下有啲咩啦你冇睇错 呢度的确系二人份量套餐嘅食物 仲包埋嘢饮 抵食到喊可选上汤生菜或上汤萝卜 我拣咗生菜 生菜够嫩够新鲜 用上汤来煮清清地 几好牛油鸡翼四只 外面鸡翼嘅脆浆唔会好厚粉 凹落去松脆可口 上面仲有炸蒜蓉 非常惹味 内里鸡翼依然保持肉汁小食四选一 拣咗香茅猪颈肉米纸卷米纸卷包著大量蔬菜 是一道非常健康的小吃 蔬菜新鲜而且爽脆 配上浓味嘅猪颈肉味道非常夹生牛肉汤河做得非常出色 有越式嘅香叶,青柠和辣椒伴著一起吃 味道酸酸辣辣好开胃牛肉片还是生的 要靠汤底嘅热力灼熟 这样牛肉才不会变嚡 入口嫩滑牛味重河粉又细又滑 充满米香 每条粉都吸收晒汤嘅精华套餐仲包咗两杯18蚊或以下嘅饮品呢间餐厅无需加一 好抵食 而且呢度以越式食物为主打 个人认为呢度嘅生牛肉汤河味道正宗 可以再encore
今日享用咗二人套餐系列 b餐$198

小食四选一 拣咗香茅猪颈肉米纸卷