2020-07-09 680 浏览
今日同朋友兴祝生日, 去完shopping 就梗系要去食Dinner 啦!👉👉《PASTAHOLIC》我哋叫咗《Meat & Fish Holic Set》dinner for 2 , 开心share ! 套餐非常抵食$368, 包括有餐汤+沙律+ 小食+意粉+主菜+甜品&饮品。《特浓南瓜粟米忌廉汤》,味道香甜,好creamy,南瓜香甜, 好滑。仲有《法式芝士洋葱汤》,洋葱香甜,带有少少咸味,配上法包, 吸收洋葱汤精华,正! 再有《鲑鱼多凯撒沙律》, 沙律菜十分新鲜,配埋特制酱汁,加上芝士,味道酸酸甜,开胃至极! Fresh ! 香脆可口嘅《意式炸鱿鱼圈配他他汁》, 十分香口, 鱿鱼圈炸到脆卜卜,配上他他汁好惹味! 《香草烤鸡杂菌罗勒忌廉意粉》,意粉煮得啱啱, 烟韧弹牙,有浓杂菌香味, 配上罗勒令香味增加, 味道丰富, 好creamy ! 《柠檬牛油烤原条白身鱼配芦笋》,卖相好靓, 白身鱼好滑, 味道酸酸甜甜, 配上芦笋一流。是日甜品系tiramisu, 甜度适中,好食!饮品系《芒果黄香李煎茶》& 《冻柠茶》, 芒果茶有好香芒果味,茶味清香, 好饮!

是日甜品系tiramisu, 甜度适中,好食!