2022-01-06 41 浏览
今日去咗旺角行街,行到好攰嘅时候所以就谂住想去揾一间餐厅食饭,于是就最后拣咗呢一间cafe fabulous🤩因为可以慢慢咁坐低,而且全部都系沙发嘅位置,可以坐得好舒舒服服咁同朋友倾偈食饭😊二人餐都系三百几蚊,有两份主食,一份小食同埋两杯饮品,几抵食!小食我哋就叫咗一份蜜糖芥末鸡翼,呢一个蜜糖芥末鸡翼真系好好食,我好钟意呢一度嘅蜜糖芥茉酱,而且呢个鸡翼系炸咗,所以更加香口!主食我哋就叫咗一份美式猪仔骨,呢一个米色猪仔骨真系好香,而且非常大份,我自己好钟意呢一度嘅酱汁!令到成个猪仔骨都好美味!另外仲叫咗一份咖喱吉列大虾饭,呢一度系好香嘅咖喱味道!好甜嘅日式咖喱!而且上面嘅吉列大虾真系好好味!而且依然保持到鲜甜嘅味道!