2022-06-23 39 浏览
呢间餐厅我都已经bookmark左一段时间,终于都去食到,好多人都推荐二人餐,因为非常抵食,包括是日小菜、一个煲类、一款小菜连白饭,仲送埋个甜品。二人套餐 $268套餐A1️⃣ 招牌酸菜鱼煲🐟好快就黎上到枱,份量都唔少,除左有鱼片,仲有莴笋、木耳、酸菜同菇类,汤底只系带少少微辣,味道偏酸,非常之惹味,饮完一啖又一啖,鱼片完全无骨,都几鲜甜嫩滑。2️⃣ 麻酱豆角四季豆应该之前灼过,先拎去雪冻,所以特别爽脆,加埋啲麻酱, 十分开胃🤤3️⃣ 胡椒双肚胡椒味好浓,非常足料,双肚其实系猪肚同鱼肚,猪肚清洗得好干净,完全冇苏味,鱼肚好淋滑,吸哂胡椒汤嘅精华,仲有好多菇类同木耳,非常满足😋4️⃣ 杨枝甘露食完啲𩠌其实已经好饱,但系都唔可以错过个糖水,除咗有杨枝甘露嘅一般果肉之外,估唔到会有小惊喜,入面仲加左爆珠,令到口感更加丰富👍🏻👍🏻

二人套餐 $268
套餐A