2022-08-14 773 浏览
一间无得订位嘅餐厅,又要排队又要齐人先可以入坐嘅餐厅,唔好谂住两人会有优待,唔好意思绝对绝对唔会发生 😱OMG 想食请全村人一齐黎排队喇~~~几次经过门口外都堆满人群,今次为了它早少少Lunch,到埗未full即入座😍 不过余下高枱位置。Tagliolini Truffle (+25) 誓要食黑松露手工意粉。手工意果然有料到,即刨黑松露好香满布整个意粉,意粉质感好有咬口又烟韧,亦是我喜爱的。黑松露控不能错过。Vitello Tonnato唔好睇佢好似平平无奇样衰衰,茶实禾秆冚珍珠,小牛肉肉质嫩囗,配埋个吞拿鱼酱真系唔错,有惊喜Tiramisu至于Tiramisu一朱古力粉香浓,芝士打得香滑浓郁,咖啡味亦恰到好处😋 抵食之余又超满足。总括黎讲,平民价钱算得上高cp,装潢都几外国feel,但环景其实唔太接受既,位满晒人有少许迫及嘈,桌面空间又极度不足,其实高枱位置用黎饮下野放下小食系可以,用作用餐本人觉得根本接受唔到。恳请贵店跟进一下。

Tagliolini Truffle (+25)

Vitello Tonnato

2022-07-18