上网见到呢间餐厅会养住d 虾,客人可以即时自己夹起啲虾嚟烧,好有gimmick 好特别😍😍所以今日同屋企人黎试下先。店员有解释海鲜或者肉类就用上层烧,串烧就可以用下一层黎烧。呢度嘅店员好细心,会留意住客人烧成点,有需要就会帮一帮手♥️♥️🔵前菜小食烧野食前,可以拎d 前菜小食食住先,包括腌青瓜、醉虾、猪红同咖喱鱼蛋等等。仲有饺子同椒盐大虾可以拣。🟡流水虾新鲜,海鲜款式多呢度嘅虾真系好大只,虾膏好多膏,好好食。又可以自己夹黎烧,感觉真系好新鲜!呢度有一整条鱼可以俾你烧,好重手呀😱选择亦好多,包括有蚬、帆立贝、不同类型嘅鱼同埋鲍鱼等等,满足晒钟意食海鲜嘅朋友🥰每人会有一串白膳,鱼肉尺寸大,啲皮烧起上嚟仲好香口添,非常好食🟢不同肉类都有得食🥰牛肉、猪肉、鸡肉同羊肉都有得食!比较少见到任食自助烧烤提供羊架,几特别。仲有鸡皮、鸡软骨同埋牛肋骨等等。啲肉类已经一串串穿好晒,真系好方便。另外都仲有墨鱼咀同埋多春鱼可以以烧架。另外呢度仲有台湾肠、腐皮卷、鸭胸、蟹籽丸同鹌鹑蛋等等,款式种类多😋😋⚫️蔬菜类烧完肉类,想食啲蔬菜中和一下。估唔到都几多选择,有翠玉瓜、茄子、粟米、南瓜、菇同埋番薯仔等等。翠玉瓜真系好

🔵前菜小食

🟡流水虾新鲜,海鲜款式多

🟢不同肉类都有得食🥰

⚫️蔬菜类
烧完肉类,想食啲蔬菜中和一下。估唔到都几多选择,有翠玉瓜、茄子、粟米、南瓜、菇同埋番薯仔等等。翠玉瓜真系好啱用嚟笑,好爽口,又甜。另外仲有得烧菠萝!

🟤呢度仲有雪糕任食,饮品种类亦都非常之多,有韩国啤酒任饮😍😍