2023-03-21 847 浏览
中午lunch出嚟食,知道呢度有lunch set几抵食,但有个女人服务好差,一定冇下次!OpenRice book咗位但去到佢地好surprise话下有book位?咁样,好似完全冇准备过咁。好喇然后我哋坐低咗,等紧齐人嘅时候睇吓Menu。由于每日lunch Menu嘅Pizza同埋pasta都唔同,于是我哋问佢有咩食,个女人问:you wanna order it now? 我哋话想知道是日lunch menu系食乜先,佢态度劲差答完之后话don’t ask again!大佬,你一系就写系出面,一系就印张Menu俾我哋,问你两句都好似唔想答咁样,咩态度呀??佢嘅学生餐系好抵,有个意粉加嘢饮都系$50,平日lunch set 都系$128有main有appetizer有甜品仲有嘢饮,不过抵食代唔代表佢嘅态度可以咁样呢?完全唔想再返去食,唔会助长呢啲服务嘅餐厅。

完全唔想再返去食,唔会助长呢啲服务嘅餐厅。