2016-05-29 518 浏览
如果我屋企附近都有韩国菜就好~一定会变熟客!同妈妈黎食,入面地方吾算好大,但都坐得舒服 店员好有礼貌,仲会介绍你食咩好。打开餐牌觉得食物款式比想像中多 好饿样样都想食 最后我地点左个二人套餐~依个系套餐包埋既前菜,我就中意个泡菜炒莲藕 辣辣地够晒惹味而且好爽口。妈妈就反而系甘食个凉拌海带 话健康㖞(笑)重点系即刻开胃晒 加上佢份量系装到满~就算系免费送既菜都无吝啬 酱汁令到牛肉同洋葱好入味,虽然大大件但食落又吾算好韧,当然我会希望再鲜嫩啲(嘿嘿)味道比较浓 所以配上白饭一流!!!睇亲韩剧啲主角都中意食拌饭~我都好爱架 吾个点解甘多料搞混食好有家既感觉。中间只蛋更加系重点(笃一笃蛋浆系甘流出黎)倒埋酱汁 但如果吾食得辣就要注意份量喔 主角出黎拉!!妈妈最期待就系个汤 果然无令我地失望,望落去已经见到真材实料,系完整一只鸡。饮落好顺喉暖胃,而且味精感并吾重 吾似系人工添加。 停吾到口~~又有得饮又有得食鸡 根本系抵食!饮完汤后整开,真系见到入面有条参同红枣 另外佢仲酿左啲糯米饭入去 吸收晒全部精华。饭有少少软身过头变一pat野,但味道各方面 绝对系诚意之作。估吾到一间近屋邨主要做
如果我屋企附近都有韩国菜就好~一定会变熟客!
同妈妈黎食,入面地方吾算好大,但都坐得舒服

店员好有礼貌,仲会介绍你食咩好。

打开餐牌觉得食物款式比想像中多 好饿样样都想食

最后我地点左个二人套餐~
铁板烧牛
味道比较浓 所以配上白饭一流!!!
石头杂锦猪肉饭
中间只蛋更加系重点(笃一笃蛋浆系甘流出黎)
倒埋酱汁 但如果吾食得辣就要注意份量喔
人参鸡汤
饮落好顺喉暖胃,而且味精感并吾重 吾似系人工添加。
停吾到口~~又有得饮又有得食鸡 根本系抵食!
估吾到一间近屋邨主要做街坊生意既小店会甘用心,加上价钱又相对经济实惠

下次要食埋韩式寿司同炒粉丝先得~

其实仲包两杯饮品,但我地太饱 所以就无点到噜 吾好浪费嘛。
二人餐三个人食都够(笑)
2016-05-06
人参鸡汤