2008-09-13
简 单 极 都 要 用 17 个 字 形 容 : 无 敌 海 景 + 一 流 服 务 + 价 钱 公 道 + 美 食 水 准 高 中 式 宫 保 意 大 利 粉 配 虾 起 初 order 只 贪 佢 咁 整 意 粉 够 特 别 ,点 知 我 哋 一 食 上 瘾 . . . 太 好 味 啦 !𠮶 种 香 口 嘅 质 感 劲 有 大 排 档 风 味 ,幼 滑 嘅 意 粉 令 我 谂 起 镬 气 十 足 嘅 干 炒 牛 河 ,但 又 无 咁 油 腻 噃 !大 大 碟 又 有 好 多 靓 虾 虾 都 系 $100 左 右 ,唔 算 贵 呀!Pizza 要 等 20 分 钟 ,但 望 吓 个 咁 靓 嘅 维 港 夜 景 、呷 啖 冻 拧 茶 ,好 快 就 过 ,而 且 $25 杯 嘅 冻 拧 茶 可 以 无 限 添 饮 架 ,侍 应 生 见 你 差 唔 多 饮 完 就 会 主 动 帮 你 添 饮 ,抵 赞!鲜 芒 果 烤 鸡 肉 Pizza 单 凭 个 卖 相 都 feel 到 一 定 好 好 味 ,好 多 芝 士 呀!好 多 配 料 呀!Size 咁 大 又 唔 贵!单 系 批 边 松 化
鲜 芒 果 烤 鸡 肉 Pizza 单 凭 个 卖 相 都 feel 到 一 定 好 好 味 ,好 多 芝 士 呀!好 多 配 料 呀!Size 咁 大 又 唔 贵!单 系 批 边 松 化 、内 层 软 熟 嘅 质 感 ,Pizza Hut 输 成 条 街 啦!配 料 分 布 均 匀 兼 唔 会 有 阵 阵 雪 藏 味 ,你 明 我 讲 乜 啦!鲜 芒 果 配 烤 鸡 肉 ,清 香 加 肉 香 原 来 咁 matched 咁 好 味!