2020-09-18 81 浏览
座位宽阔,冷气充足,待人有礼。饿左半日,黎到奥运,试左依间刀削面,整体都唔错👍🏻 我地叫左一份麻辣杂菌刀削面配牛𦟌加上一杯热阿华田,另外我哋叫咗麻辣香鸡刀削面配阿华田脆脆。两份刀削面份量充足,大大碗,一定够哂饱,汤底够味,唔会太咸,而牛展都好大份约有十块,大大片;麻辣香鸡嘅麻辣汁好够辣,食得辣既朋友先至好叫呀😂,份量都好大,鸡肉又够滑👍🏻👍🏻。食肉兽既我仲叫左两份麻辣小食😍,一份麻辣猪软骨,猪软骨煮得好淋,啲软骨都好好咬,加上啲麻辣汁令人食完一旧又一旧啊,而另一份系麻辣金钱肚,金钱肚又唔会好林㖞,有啲咬口,大大啖咁食,令人回味无穷。两杯饮品,一杯热华田,一杯阿华田脆脆,两种华田既感觉,加上唔系周围都有阿华田脆脆,所以通常都会试下,好饮👍🏻

座位宽阔,冷气充足,待人有礼。
饿左半日,黎到奥运,试左依间刀削面,整体都唔错👍🏻