2019-06-02 723 浏览
呢间餐厅,系我哋心目中Pizza比较好食嘅餐厅之一,门市喺西贡唔过嚟食Pizza嘅话呢一个都系我哋其中一个选择。而且佢依个半路天嘅环境,好有异国风情,情调都唔错。无论系情侣或一大班人,呢间餐厅都好适合佢哋。不过如果你太细食嘅话,餐厅就唔系太啱啦,因为佢哋嘅食物份量真系好大,可以先睇下相𠮶日我哋叫咗一个ribs,同一个Pizza。个ribs嘅份量绝对唔系两个人食得晒,而且烧得唔错,可以用牙一层层撕开,肉质尚算新鲜,调味适中,伴碟嘅薯条都好有惊喜。Pizza方面,我哋就叫咗新奥尔良Pizza,个饼底很松脆,酱汁美味,而且芝士和肉都好有好感,好适合钟意芝士嘅人。呢一餐两个人食,食完之后真系觉得好饱,饱到连第二朝都有饱嘅感觉。价钱方面,一啲都唔贵。人均消费大概$150。不过,佢哋最近请咗新嘅员工,好似服务就比较生手一点啦。

价钱方面,一啲都唔贵。人均消费大概$150。

不过,佢哋最近请咗新嘅员工,好似服务就比较生手一点啦。
2019-05-20
  • 新奥尔良PIZZA