2020-10-12 875 浏览
十二味既午餐由$5x-6x起跳. 同佢晚市散叫相比. 相当抵食.  最出色既我觉得系佢个口水鸡. 其次水煮菜式同干锅亦唔错.  只系佢个酸菜鱼水准一时时. 有时D鱼好似系用清水煮完先放落去咁, 一D都唔入味, 有时又OK㖞. 好唔好食真系睇你彩数餐厅以手机落单, 好有国内既感觉.  好似好先进好方便咩. 但佢个APPS有D问题. 你落完单系睇唔返你落咗咩. 试过有几次. 以为落好咗单. 等咗好耐都未嚟. 叫佢CHECK, 佢话无落到. 所以而家每次同同事食, 手机落完单都会问下职员系咪真系落到. 其实比真人落单好似重烦咗. 希望佢地可以快D改善下个APPS. 跟餐前菜水煮牛酸菜鱼口水鸡糍粑: 麻麻地, 好细条, 好幼. 又淋. 无乜咬口. 唔似大陆既烟韧好食

跟餐前菜
前菜

水煮牛
水煮牛肉 (午餐)

酸菜鱼
酸菜鱼 (午餐)

口水鸡
口水鸡 (午餐)

红糖糍粑
水煮牛肉 (午餐)
口水鸡 (午餐)