2024-08-30
#chuchu食在荃湾📍 凑凑火锅‧茶憩 同🐷👧🏻经过凑凑见到出咗lunch set即刻入去食!本身都觉得凑凑嘅边炉好好食!有边炉又唔洗点等位,仲唔会成身边炉味!💡午市套餐$78起,仲包埋自助吧!—————————————————————❣️ 宝岛慢煮番茄牛肉小火锅 $88汤底好浓蕃茄味,啖啖番茄蓉,鲜甜得嚟好开胃,牛肉好淋好入味!.❣️ 老坛酸菜鱼小火锅 $88酸菜鱼小小辣,好惹味!酸菜味都好旧,鱼片大大旧,无骨啖啖肉,好食✨两款set都包麻辣鸭血豆腐同肉燥菜配炸蛋!个锅会放喺𠮶炉上面,热辣辣!.❣️ 大红袍珍珠奶茶 +$16.5❣️ 美人乌龙珍珠奶茶 +$16.5用左大红袍同美人鸟龙,茶香好厚,加埋奶同珍珠,更上层楼!✨ 饭面套餐茶饮5折.❣️ 红豆豆腐奶冻 (跟set)最后呢个都好好味!豆腐味好浓,好滑!.💬 lunch set仲包左自助吧有凉菜、酱料、仲有任食卤肉饭,同炸芋头波(好好味(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎))—————————————————————不专业评分👅好味指数: 9/10 💰性价比: 8/10👍🏻推荐: 9/10 —————————————————————🏡地址: 凑凑火锅‧茶憩 (如
📍 凑凑火锅‧茶憩
💡午市套餐$78起,仲包埋自助吧!
❣️ 宝岛慢煮番茄牛肉小火锅 $88
❣️ 老坛酸菜鱼小火锅 $88
❣️ 大红袍珍珠奶茶 +$16.5
❣️ 美人乌龙珍珠奶茶 +$16.5
用左大红袍同美人鸟龙,茶香好厚,加埋奶同珍珠,更上层楼!
✨ 饭面套餐茶饮5折
❣️ 红豆豆腐奶冻 (跟set)
最后呢个都好好味!豆腐味好浓,好滑!
💬 lunch set仲包左自助吧 有凉菜、 酱料、仲有任食卤肉饭,同炸芋头波(好好味(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎))
不专业评分
👅好味指数: 9/10
💰性价比: 8/10
👍🏻推荐: 9/10
—————————————————————
🏡地址: 凑凑火锅‧茶憩 (如心广场二期) (荃湾)
荃湾大河道98号如心广场二期1楼121号舖
👉🏻油尖旺元朗旺角大围太古将军澳都有分店!
🕑营业时间: 11:00-00:00