2020-09-14
哗哗哗~.攸桐妈都开始要回复正轨返工啦~.因为WFH我真系无出去, 长期与张椅子为朋友(.....唔系一件好事.....).有机会外出返office, 当然都想出去行下啦~ 于是我上星期就无带饭,同同事2个人走出去食lunch relax一下!!!.我哋去咗公司附近食越南嘢!!Pho Woo (葫越)我选择咗食佢嘅越南牛肉汤河粉 (Beef Pho).佢可以拣2样𩠌架, 有咩选择?.生牛肉、牛肋条、牛腩、牛筋、牛丸、牛柏叶同埋扎肉比你拣。.我就拣咗生牛肉同牛柏叶啦~.佢嘅牛肉嫰滑,牛柏叶又好爽口~ 重点佢个汤底都好够浓~.总之攸桐妈我真系大爱呀~.下次等我都带钟意食越南嘢嘅攸桐爸去食啦~.Pho Woo (葫越)地址: 上环苏杭街57号AKVO酒店地下#攸桐妈饮饮食食游踪 #攸桐妈 #攸桐妈妈游乐团 #三桐攸 #zozimama #越式美食 #上环美食 #PhoWoo #葫越 #hkmama #hkmamablogger #hkmami #hkmamiblogger #hkkol #亲子kol #亲子blogger
攸桐妈都开始要回复正轨返工啦~
我哋去咗公司附近食越南嘢!!
Pho Woo (葫越)
我选择咗食佢嘅越南牛肉汤河粉 (Beef Pho)
佢可以拣2样𩠌架, 有咩选择?
生牛肉、牛肋条、牛腩、牛筋、牛丸、牛柏叶同埋扎肉比你拣。
我就拣咗生牛肉同牛柏叶啦~
佢嘅牛肉嫰滑,牛柏叶又好爽口~ 重点佢个汤底都好够浓~
总之攸桐妈我真系大爱呀~
下次等我都带钟意食越南嘢嘅攸桐爸去食啦~
Pho Woo (葫越)
地址: 上环苏杭街57号AKVO酒店地下