2023-01-14
星期五就快假嘅节奏,又衬工作无咁忙,就快闪即庆出去食lunch。价钱相宜又想满足度高,就近近地拣咗牛角。话就话lunch Time,其实都非常多人等位,好在同行友人系金卡卡主,有fast pass,前后等咗都无5分钟就入得,如果唔系都几难lunch time 排队食烧肉。Lunch set 都几多选择,想自己拣2,3款又有(价钱$34至78),一set配好都有,或者简单丼饭又得,咁今次就试下佢一set啦。🍴烧肉盛六品 $149-牛舌-猪颈肉-鸡腿肉-豚肉烧-肩脊肉-牛肋肉每款2小片,女仔份量其实都足够。个人觉得烧肉嘅话,烧牛会比较好食。晚市嘅肉质素比百几元set好啲,摆盘同味道都系,不过百几元嚟讲,佢交足功课,无投诉。午市重点系牛角饭,可以任添,钟意嘅朋友仔唔好错过。
🍴烧肉盛六品 $149
-牛舌
-猪颈肉
-鸡腿肉
-豚肉烧
-肩脊肉
-牛肋肉
午市重点系牛角饭,可以任添,钟意嘅朋友仔唔好错过。