2018-11-19
第一次泥食,俾门口个优惠吓亲甘平都有既?!走上楼梯就系接待处。入到泥又俾个环境吸引住,有少少日式餐厅既感觉~望落好干净舒服其实餐厅名有d难记,不过睇一次午餐C至L,全部都叫晓宇⋯你冇得唔记得啦😂我点左F加可乐,侍应提醒呢个面唔辣既,我ok可以下次先试辣。落单一阵已送上三小碟。我本身唔食凤爪,云耳同青瓜都腌好左,冰冻酸酸地,几开胃。可能我早过12点泥,云吞面等左10分钟先送上。味道清淡,面质几弹牙,食得好健康既感觉你可以同唔食重口味同麻辣既朋友泥食,呢款会岩佢地。我未食面既时候,呢碗甜品已经出现左系枱面好彩食完面再食雪耳红枣既时候,依然冰冻,味道偏甜,但胜左好润又养颜整体泥讲都算不错,而卖点就系午餐十分抵食如果你有细心留意,优惠时间系12点至下午5点,所以你亦可以下午茶泥坐坐。如果你钟意我今次既分享,俾个like同关注我如果唔钟意就麻烦你手下留情,我下次会再写好d
走上楼梯就系接待处。
如果你钟意我今次既分享,俾个like同关注我
如果唔钟意就麻烦你手下留情,我下次会再写好d