2022-10-09
今次同友人去到旺角想食平价牛!同大家讲返先呢度系要人齐先可以入座我𠮶日同朋友就系礼拜五嘅6:30去食,我哋就冇book到位但去到都有位嘅!但系七点之后就明显感觉到好full啦,所以如果大家系七点之后先去嘅话最好就book定先🤓————————————————————————👉🏻牛肩排180g佢嘅份量呢我觉得系有少少细份嘅🙈作为一个女仔嚟食嘅话都觉得未够饱😂不过都几重牛味!😋😋😋同埋你可以自己选择几成熟嘅,因为佢一开头上嘅时候就系一成熟嘅咁你就可以根据翻自己想要食嘅程度就去煎返几耐!我觉得系非常之友好嘅!除咗重牛味之外呢佢其实都几厚身咁所以我话呢个价钱都几抵食嘅😗————————————————————————小总结:小编同朋友去食嘅时候呢就都近月尾,银包比较扁嘅情况之下先拣咗佢最平嘅𠮶个牛🙈其实佢仲有好多嘅选择啦而且价钱都系100至$200以内咁我觉得都OK嘅。因为佢哋𠮶度系有自助嘅牛肉汤沙律同埋饭加啲酱料🥰可以值得encore🤪
————————————————————————
👉🏻牛肩排180g