2024-01-02 303 浏览
今日入黎大坑发掘下美食 揾到呢间印度野黎试下😋✨Mutton Curry $108个咖哩嘅咖哩味唔系好重 反而椰奶𠮶啲可能多啲🤔 咸咸地但就咁饮都ok 😂 羊都好多旧 几嫩嘅 好多唔同香料味✨Chicken Dopeaja $98啲鸡原来系有骨嘅🤣🤣 香料味道好丰富 佢似系落咗月桂叶 桂皮 洋葱 蕃茜去煮 🤔🤔系好食嘅👍👍 不过我咬到粒香料就咁食就太浓味 顶唔顺🤣✨Doi Fuc Ika $48今次呢个个皮冇咁薄同脆 入面有啲薯蓉同鹰咀豆泥咁 加左啲酸酸辣辣嘅汁同乳酪入去更好食👍👍✨Nann $14一大块 软熟嘅✨Ruti $10喺呢度我会推荐叫呢个Ruti 多啲 麦味好重好香👍👍✨Lassi $58呢度冇mango lassi 得就咁lassi 我都系第一次饮 好重乳酪/芝士𠮶啲味😋 都唔错👍总括嚟讲味道都好好👍👍 间店真系好细 总共得五张枱 一开头得我地一枱🤣🤣好似包左场咁 味道❤️❤️❤️❤️💔抵食❤️❤️❤️❤️服务❤️❤️❤️💔环境❤️❤️❤️💔💰晚餐人均~$185 (收+1)
今日入黎大坑发掘下美食 揾到呢间印度野黎试下😋

味道❤️❤️❤️❤️💔
抵食❤️❤️❤️❤️
服务❤️❤️❤️💔
环境❤️❤️❤️💔

💰晚餐人均~$185 (收+1)