2024-06-06 993 浏览
By the O Studio价钱💲: $138/ $98/ $60好味程度😋: 4.3/5服务🍴: 3.7/5环境🗾: 3.7/5性价比🥢: 4/5回头率😚: 4.3/5-琴日讲完个间cafe,呢排都食左另一间cafe觉得好出色!抵食、好食!大份又靓!都系假日一定要等位呀😵‍💫 系门口写低个名就可以了。佢哋由屯门开到元朗、大围就知道有几受欢迎。餐厅有两层,木系装修,坐得都几舒服。食完之后都觉得系值得既。-✅✅A Big Breakfast. 香肠、🥓、烟三文鱼都正正常常。烟肉煎得好嫩,唔会干晒。大啡菇爆晒汁。黑松露炒蛋够滑,松露够味🤓牛角包窝夫小小干,食落系面粉个只会饱肚的感觉,唔系牛角包咁香个d。个人最钟意佢的芝士蕃茄🍅,蕃茄烤过juicy,搭面头咸香的芝士好夹。同埋菠菜芝士薯仔波,比平时的薯饼会更有特色,食落阵阵菠菜味,感觉都健康d。-✅✅Black truffle with mushroom cream sauce spaghetti. 意粉煮到啱啱好硬度。口感好creamy,酱汁足够。味道系超浓黑松露味,食到系唔孤寒咁落黑松露酱🤪 同埋好重cream,面头又多芝士碎。食多小小
By the O Studio
价钱💲: $138/ $98/ $60
好味程度😋: 4.3/5
服务🍴: 3.7/5
环境🗾: 3.7/5
性价比🥢: 4/5
回头率😚: 4.3/5

✅✅Black truffle with mushroom cream sauce spaghetti. 意粉煮到啱啱好硬度。口感好creamy,酱汁足够。味道系超浓黑松露味,食到系唔孤寒咁落黑松露酱🤪 同埋好重cream,面头又多芝士碎。食多小小系有啲腻,但系好好食。大啡菇就当然juicy啦😌

✅✅Tiramisu latte. 呢杯好多人叫!样靓之余都好饮🥰渐层明显,面头的tiramisu layer洒满可可粉+mascarpone cheese,带出适当甜味同芝士味。仲有条手指饼沾来食🤩

超级饱!2个人想再叫窝夫都食唔落了🙈 同埋系难得觉得有诚意的all day breakfast,真系要加分。唯一就系选择比较小🧐