2025-01-26
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯最近启德开咗好多新店都多咗去启德行吓,牛角新开咗副线牛角J个J「J」代表「Junior」、「Japan」、「Juicy」及「Joy」! 价钱都好实惠啲定食都系百几蚊左右,而且特别推荐佢哋五花肉定食!份量超级大😂黑白胡椒牛五花定食 $158 450/g依款系超大盘嘅相扑烧肉盛,$158就可以有一磅肉,份量真系好多。用咗少许黑白胡椒做调味咁就唔会盖过牛肉本身嘅味道。韩风辛辣豚鸡三重定食 $118 150g可以一次过试晒豚肉、猪颈肉和鸡腿肉。韩风嘅辛辣酱辛中带甜,一次过开始晒三款真系好抵玩。我自己最钟意系鸡腿,鸡肉口感够嫩,就算烧焦咗都不失肉汁。另外本身都好钟意食佢哋个牛角饭今次佢哋嘅选择多左,试咗呢个香葱辣油玉子饭都好正🥰🥰🥰另外有一个好健康低阶又好味嘅选择就系低卡魔芋魔芋面💕我都觉得几好食,有啲QQ弹弹嘅感觉如果唔想错过其他好介绍,记得follow我呀😘多谢大家!!!你嘅支持就系我嘅动力!记得点赞❤️ ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯牛角J (九龙城)九龙城启德承启道38-39号启德体育园启德零售馆2 3楼M2-301号舖
最近启德开咗好多新店
都多咗去启德行吓,
牛角新开咗副线牛角J
黑白胡椒牛五花定食 $158 450/g
韩风辛辣豚鸡三重定食 $118 150g
另外本身都好钟意食佢哋个牛角饭
你嘅支持就系我嘅动力!记得点赞❤️
⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯
牛角J (九龙城)