2013-10-22 1619 浏览
今日同妈咪2个人去屋企附近既意大利餐厅-p.r.c. ristorante & caffe食lunch. 餐厅店面较细,所以都等左一阵. 店内环境唔错,都几有西式味道.我地叫左2个set lunch: 我叫左卡邦尼意粉, 妈咪就叫左青瓜银雪鱼pizza配沙律. 野食都好快就到是日餐汤系seafood cream soup. 都几rich架! 唔会太咸. pizza几脆, 料亦好足, 但唔系好觉银雪鱼味, 但系味道都算rich, 唔错! 个沙律对于我黎讲就酸左d, 但系妈咪就特别钟意醋味, 所以因人而异啦!卡邦尼意粉大赞! 我未试过咁重芝士味,咁creamy既意粉!! 钟意芝士既朋友一定要试, 保证大家流哂口水.跟餐既coffe + milk tea, 味道都okay!
我地叫左2个
跟餐既coffe + milk tea, 味道都okay!
  • 卡邦尼意大利粉