2011-07-30
之前系团购站买了鉄の味的团购,因为系秒杀的,只有30个quota,咁好彩又比我买到wor!good!book左今日食,简直有赞冇弹,我平时好少写食评的但lee度真系几好,所以不得不写团购详情:$5+原价10%=$1212蚊就食到到一餐,系lee个inflation的时代下系超超超抵有一个salad,汤,海鲜烧饼+餐饮个salad几好味的,d汁几ok,酸酸地我平时好少饮面豉汤,因为觉得唔好饮,不过lee度的几ok仲有一只蚬,真材实料到主角烧饼la,个烧饼好多馅ar,我初初以为咁ge价钱应该会偷工减料但系鉄の味一d都冇lor!!唔似有d餐厅因为系团购而会将货就价名符其名,真系有海鲜的,有尤鱼,三文鱼,仲有其他馅,加d菜咁仲有足够的酱+柴鱼,非常good味道岩岩好,不会太咸个size都几大下,食完劲饱,我mummy同妹妹食唔哂到个餐饮,都几可以,我影左柠茶但系我地仲有饮奶茶个奶茶系分开糖同奶上佢个奶系cream黎ge,所以特别浓味.总括黎讲我好满意,佢地的service系非常好,而且环境都好好我好少会写食评,但佢地咁好,所以真系要帮佢地宣传下
book左今日食,简直有赞冇弹,我平时好少写食评的
但lee度真系几好,所以不得不写
团购详情:
$5+原价10%=$12
有一个salad,汤,海鲜烧饼+餐饮
仲有一只蚬,真材实料
仲有足够的酱+柴鱼,非常good
味道岩岩好,不会太咸
个size都几大下,食完劲饱,我mummy同妹妹食唔哂
但系我地仲有饮奶茶
个奶茶系分开糖同奶上
佢个奶系cream黎ge,所以特别浓味.
我好少会写食评,但佢地咁好,所以真系要帮佢地宣传下