2023-06-18
今日出开牛头角观塘果头,顺便喺附近食埋野先番屋企😉喺宜安街附近见到呢间餐厅价钱好吸引,$40-50就有一个主食好似意粉、饭或者汉堡包,加几蚊仲有嘢饮添,而且仲可以加埋小食,成个餐加埋唔贵,啱晒我一个人去食,饱肚唔洗自己煮又悭下钱😝😝 我见到隔离位食墨鱼汁意粉,卖相唔错,但我琴晚先喺其他餐厅食完,加上今日好想食饭虾,决定叫黑松露汁虾仁扁意粉🤭 好耐无食过炸脾,叫埋只黑胡椒炸鸡脾先😌😌 叫咗热气野就叫柠檬意米水下火啦☺️☺️黑松露汁虾仁扁意粉- 黑松露味好浓郁😃😃 虾仁仲好大粒,意粉即叫即做,热腾腾,份量仲好多😃😃 四十几蚊已经好饱肚黑胡椒炸鸡脾- 其实食咗个意粉已经好饱,但已经叫咗炸脾,唔好意思取消佢,好彩无取消,因为鸡脾好好味呀,炸到脆卜卜😀😀😀仲要超级大只❤️❤️❤️好抵食柠檬意米水- 正呀! 健康又有益,仲唔贵😝😝意堡 (观塘)观塘宜安街1-7号财利大厦地下F2号舖
今日出开牛头角观塘果头,顺便喺附近食埋野先番屋企😉
黑松露汁虾仁扁意粉
黑胡椒炸鸡脾
柠檬意米水
- 正呀! 健康又有益,仲唔贵😝😝
意堡 (观塘)
观塘宜安街1-7号财利大厦地下F2号舖