2022-11-12
上次食过唔错,今日再带屋企人嚟食,好喜欢呢间款式选择多pizza 意粉扒类样样齐,仲有啲好特别嘅小食,我哋最后拣咗两个小食,一饭一面和一杯饮品照烧鸡蛋黄酱pizza-呢度pizza 好特别,同平时食嘅面团底唔同,比平时松软,而且即叫即制,配料有照烧鸡肉、蛋黄酱、葱粒、芝士和紫菜丝,好日式嘅味道海虾牛油果法包多士-多士烤得香脆可口,配上肉质爽口大虾和软熟牛油果,口感清新又丰富软壳蟹配海胆忌廉汁意大利饭-原只软谷蟹份量十足,酥脆可口,意大利饭口感软绵,每饭粒都沾满忌廉,非常滋味芦笋烟肉卷伴罗勒酱意粉-烟肉嘅咸香中间加左芦笋,食落多咗爽口感,芦笋亦令烟肉香而不月腻,而罗勒酱调味十分好,加上弹牙意粉,给味蕾大满足Mancha Frozen-抹茶味香浓,沙冰质地软绵,入口甘甜