试完美孚嘅「House of Joy Oyster Bar and Restaurant」之后,我真心推荐呢间餐厅。呢间西餐厅提供新鲜嘅食材加上巧妙嘅烹调方式,一流!🍖烤西班牙伊比利亚黑毛猪鞍架配南瓜烩薏米苹果牛仔汁 $298🍖首先要推荐嘅就系佢哋嘅招牌菜 - 烤西班牙伊比利亚黑毛猪鞍架。猪鞍架烤得恰到好处,外脆内嫩,配上香甜嘅南瓜烩薏米同苹果牛仔汁,味道层次丰富,入口即溶,好滋味😋。🥭热情果拼盘 $98🥭甜品方面,热情果拼盘绝对唔可以错过。新鲜嘅热情果,香辣酸甜,配合喷香嘅甜品一齐食,令人一试难忘😍。🍷白酒🍷/🍷红酒🍷饮品方面,你可以配白酒或者红酒。白酒清爽,红酒浓郁,无论拣边款都可以完美衬托出食物嘅味道。🥩美国顶级牛腹肉12安士 $378🥩最后不得不提嘅系美国顶级牛腹肉12安士。牛肉嫩滑且多汁,烤得香口,肉味浓郁,真系食一口就著迷,令人食指大动🤤。House of Joy Oyster Bar and Restaurant就喺美孚,如果你想揾一个充满情调嘅晚餐地点,呢度一定可以满足你!🍽️😃

🥭热情果拼盘 $98🥭

🍷白酒🍷/🍷红酒🍷