2024-10-06
琴日有朋友约我去呢间餐厅食饭,当然赴约啦,一行四人,入去食返个晚餐先。环境:装修都几新,有圆枱,亦有卡座,我哋4个人,职员安排左卡座俾我,非常宽敞,灯光柔和,好适合倾偈。服务:店唔算大,有3个楼面,好勤快,上菜速度都几好,职员好有礼貌。食物:我哋叫左个4人餐,好抵食🙊分别有:自选汤,有4份,我拣咗忌廉磨菇汤,但多好浓郁,好香,好多磨菇茸,好味👍👍烤鸡凯撒沙律,菜好新鲜,烤鸡香滑,但对我嚟讲,多左少少酱,我怕肥,所以扣少少分,但都系好味👍脆炸薯角,都好味嘅秘制炸鸡,外脆而不油,内软滑多汁,好味道👍👍南瓜忌廉汁香草鸡肉鲜制意粉,意粉软硬适中,酱汁香,都好味👍黄金四重芝士披萨,烤饼底香,芝士味浓,但我食唔到四重味,可能我试味功力不足香烤北海道香草猪扒,呢个好好味,肉软,肉汁多,肥瘦适中,质感似慢煮,超赞👍👍👍朱古力窝夫,呢个又系超赞,朱古力酱甜而不腻,窝夫有口感,唔讲以为有麻糬,再搭细细份藏芝士蛋糕👍👍👍一个眼濶肚窄嘅朋友追加一个芝士牛油果汉堡包配薯角,多谢佢,试到好嘢,面包松软,汉堡扒爆汁,又系一绝👍👍👍总结,埋单884, 人头221, 好大份抵食,食唔晒,一定要再来。
环境:
服务:
食物:
我哋叫左个4人餐,好抵食🙊分别有:
脆炸薯角,都好味嘅
秘制炸鸡,外脆而不油,内软滑多汁,好味道👍👍
南瓜忌廉汁香草鸡肉鲜制意粉,意粉软硬适中,酱汁香,都好味👍