2019-01-18
约左朋友系中环行街食野,朋友建议想食寿司,我就记得lunch买饭既时候经过过呢间店,个招牌好吸引人,又知佢卖寿司,就建议入去试下。位置唔多,好彩都有位坐。先有张mean睇睇,睇岩就画落去再去柜台order~超多选择,样样都想试下啊!结果真系叫叫下,叫到成台都系🤣仲有得自己选择配料整卷物!78就有得选择!咁我地就先自己整个特别寿司先!选择哂自己钟意既野!🤣有5个step,跟住剔就可以为自己配款卷物啦!咁我地钟意馒鱼、牛油果、飞鱼子、玉子!做出黎就系咁样架啦~入面d料好新鲜,咁既价钱又大旧 正啊!好抵食!另一个朋友既自选就系 芦笋 吞拿鱼 牛油果 好清新 虽然怪怪地🤣但朋友有选择权!选择哂自己钟意食既野,店员又整得靓,即刻觉得好正又叫左d寿司食下啦~三文鱼、带子。每客3件!都好新鲜啊!Chick Chick鸡 $70橙绿鱼子都有,增加口感,又有牛油果同鸡,旧鸡好滑!好味Sea Monster 紫薯粉整到成件事好靓~仲有d虾仔系上面,好香口啊!Crunch 呢个第一位既卷物,简简单单但有好多菜,仲有三文鱼同玉子,清新得黎又有我钟意食既两样野,正,旧玉子真系好滑~Philadelphia牛油果
超多选择,样样都想试下啊!结果真系叫叫下,叫到成台都系🤣
有5个step,跟住剔就可以为自己配款卷物啦!
又叫左d寿司食下啦~三文鱼、带子。每客3件!都好新鲜啊!
Philadelphia牛油果面 内面有芝士 ,呢个系成餐既至爱!芝士同三文鱼同旧饭好夹,好香芝士味,加埋面头d牛油果同鱼子,成件事太幸福了!
C-Dragon 面头既软壳蟹炸到好香口,好味啊!三文鱼又大旧新鲜!钟意软壳蟹必食!
火炙吞拿鱼,半生熟既边界~有火枪烧过既开味,又有鱼既鲜味~好食
Cali salmon 蟹柳条系哂上面 入面就有三文鱼,好夹好好味,个汁又正!一次满足两个愿望啊~
最后饮品就自己拎完去比钱就得~我拎左波子汽水啊!好日本feel啊,细个回忆返哂黎~