2019-02-19 45 浏览
之前喺旺角豉油街都食开呢间台式食店老街, 原来而家搬咗过嚟油麻地😳😳😳新装修靓咗好多,入面嘅卡位都好宽敞,坐得舒服🤗🤗我哋两个人嗌咗一饭一面,两份小食,同埋两杯饮品🍹🍹铁路鸡扒卤肉饭 🐖🐖🐖鸡扒非常厚身,外边煎得好香脆,内肉质鲜嫩🐔🐔不过最精粹都系个卤肉饭,卤肉肥瘦均匀,肉质软绵,加上酱汁捞埋黎食,啖啖都系大满足😋😋红烧牛腩牛筋面🐂🐂🐂一上枱当然先试下个汤😍浓郁惹味而且带肉香🍲🍲牛腩牛筋肉软烂入味,配埋口感扎实的面条,劲高质!!!!!😎😎炸豆腐拼盐酥鸡 -- 炸豆腐系将外围嘅木鱼炸香 , 入面的豆腐依然嫩滑,加上少少辣酱,又几夹㖞😆😆😆 盐酥鸡大大件如果可以加辣味就好啦😝黄金脆薯(小) -- 我哋拣咗配梅子粉🍒虽然系炸物但系唔油腻,趁热食更好食👍台式饮品跟餐嗌都只系十几蚊😋😋😋正!!!

铁路鸡扒卤肉饭 🐖🐖🐖

红烧牛腩牛筋面🐂🐂🐂

台式饮品跟餐嗌都只系十几蚊😋😋😋正!!!

2019-02-19
午餐