2023-08-03 11 浏览
早排系旺角行街既时候见到有间楼上餐厅好似系新开既,就决定上去试下😗上到去装修好新净,仲有好多Bearbrick,再行前D就系一大块玻璃窗,可以望返旺角街景😬主食方面叫左个蟹肉鱼籽卤肉饭便当同安平虾卷拌面便当😗两个便当都会配碟沙律菜,上面仲有果肉同萝卜,够晒开胃😛个卤肉饭有满满既蟹肉同鱼籽,我都系第一次见到佢地同卤肉饭做配搭,估唔到又几夹,令到咸咸甜甜既卤肉再多左份鲜味😎D卤肉咬落都好软嫩,捞饭一流🤣个拌面食落都好香口,佢个面系有虾籽既粗面,调味刚刚好😙个主角安平虾卷表面脆脆地,咬落去几弹牙🤪我地仲加多左个Black pink盐酥鸡,佢个卖相好特别,真系好似佢个名咁,有黑色既炸鸡加粉红色既酱😛个粉红色酱系酸酸地既,个鸡炸得刚刚好,个黑色皮好脆,唔知佢系咪用墨汁整😬然后D肉质好嫩,仲有肉汁会流出黎😍最后野饮个到就叫左个山茶花乌龙奶盖同黑糖浓乳爱玉菓子,想特别推荐个黑糖浓乳,佢个奶味系真系超级浓,好鬼正😍平时黑糖鲜奶都系配珍珠,配爱玉菓子个感觉好新鲜,呢杯野饮我比100分😛今次呢间食得好满意,我钟意佢D食物选择够多同特别,唔系一般台湾餐厅既Menu,然后D野又抵食,见佢好似仲有Lunch m

今次呢间食得好满意,我钟意佢D食物选择够多同特别,唔系一般台湾餐厅既Menu,然后D野又抵食,见佢好似仲有Lunch menu,下次再去食😎