2020-10-21 102 浏览
黎到荃湾试黎呢间想试好好耐的台式放题,汤底选择好多,野食种类都吾少,而且同朋友黎食就一人一锅好卫生,重点吾算好贵,所以都几推介。🤭❤️$203牛肩胛肉放题套餐蕃茄麻辣汤底叫左小辣,大约三-五小辣到,汤底甜甜的蕃茄味,仲有粒粒蕃茄蓉😱😱,好钟意呢个汤底🥺药膳汤底清淡必选!汤底清清地,少少药材味香,好养生🥳牛肉油脂分布平均,切得好薄🥰整体好高质😈,而猪肉几吾错🤪🤪🤪自取区有d特别的野食,例如羽衣甘蓝,墨汁香肠,猪血糕,而比较惊喜嘅系牛丸,有肉汁架🙋🏻‍♀️,仲有大大条蟹柳条💕😳雪糕:有movenpick,dryes,大脚八,仲有能得利,炼奶雪条等等,几多新野都有!岩晒我呢d贪新鲜嘅人,试左好多吾同嘅味!好满足🥺🥺🥺饮品:冷饮选择都多✌🏻,很特别嘅系照顾钟意热饮嘅朋友😳,暖柜有我最钟意的暖维仔奶😍😍😍!暖饮可以埋唔饮冻野嘅人士❤️🤣

$203牛肩胛肉放题套餐

蕃茄麻辣汤底

药膳汤底
清淡必选!汤底清清地,少少药材味香,好养生🥳