2021-06-30
点样食推介✨💛良心平价台湾菜💛💛尖沙嘴黄店💛六両三地址:尖沙咀宜昌街3号地下🍖卤肉饭 小 $18 (7.5/10) 🌟好抵食🌟到底几耐冇见过10几蚊一碗饭😱,真系癫左咁抵!想讲我不嬲细食开,佢依碗饭嘅份量够晒我食有突!同平时屋企嘅饭碗差唔多大细,饭装到满晒,再淋上一大羹卤肉,jeng! 每一啖饭都可以食到半肥瘦嘅卤肉🤣,佢地嘅卤肉偏甜好啱我口味👍🏻👍🏻🍖麻辣干拌面 $48 (6.8/10)面质偏淋,咬落唔算好有口感,佢就真系够晒辣,但可以再麻d,唔知点解调味会酸酸地🙈,整体一般,食左一啖就让左比男朋友食,嘻嘻🥸🍖甜不辣 小 $10 (7/10) 🌟好抵食🌟我本人劲钟意食甜不辣,见到咁平真系点可以唔嗌黎食(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎),佢面头会淋左d甜酸酱,我就觉得太酸唔系好啱口味🙈🍖蜂蜜咸金橘 中 $18 (7/10)都几解渴,偏咸,不过不失🤣回头指数: 🍧🍧 (满分:🍧🍧🍧🍧🍧)好坐指数: 🧎🏻♀🧎🏻♀️🧎🏻♀️(满分:🧎🏻♀️🧎🏻♀️🧎🏻♀️🧎🏻♀️🧎🏻♀️)大家要注意依间餐厅限时40分钟,比较适合当快餐黎食,赶时间又唔肚饿食佢真系一流,上菜速度超快,店家仲标榜唔会落味精,咁我食完真系唔觉得口
💛良心平价台湾菜💛
💛尖沙嘴黄店💛
六両三
地址:尖沙咀宜昌街3号地下
🍖卤肉饭 小 $18 (7.5/10) 🌟好抵食🌟
🍖麻辣干拌面 $48 (6.8/10)
🍖甜不辣 小 $10 (7/10) 🌟好抵食🌟
🍖蜂蜜咸金橘 中 $18 (7/10)
都几解渴,偏咸,不过不失🤣
回头指数: 🍧🍧 (满分:🍧🍧🍧🍧🍧)
大家要注意依间餐厅限时40分钟,比较适合当快餐黎食,赶时间又唔肚饿食佢真系一流,上菜速度超快,店家仲标榜唔会落味精,咁我食完真系唔觉得口渴🤣,整体都唔差,可以一试👍🏻