2023-09-05 585 浏览
朋友今日约左我食 18 楼,讲起又怪,人地应该好似系主打鸡煲x边炉,点知佢又唔食鸡煲单打边炉🙈 anyway, 环境都做舒服,卡位多,唔会人逼人。火锅店都系早食唔洗等位架啦~装修个d 都ok, 港式style 软雪糕味道ok, 乳酪味重d~我地唔食鸡煲,所以就直接拣左火锅个汤底:花雕药膳。我见隔离𠮶啲枱如果食鸡煲嘅话就好似直接将啲汤到埋落鸡煲做火锅(?)(其他墙上仲有其他选择价钱我觉得都算系抵食,野食种类都多,用qr code 落单。上药速度快坐低冇耐就食得饮品方面除左大路野之外仲有自家制嘅茉莉绿茶最近钟意食猪肉嘅我觉得佢两款肉都好唔错其他非肉类嘅食材都系我钟意嘅类型,种类选择多。蚬又冇沙。响铃系自家制,朋友话真系特别好忙,叫我一定要写

软雪糕味道ok, 乳酪味重d~

我地唔食鸡煲,所以就直接拣左火锅个汤底:花雕药膳。我见隔离𠮶啲枱如果食鸡煲嘅话就好似直接将啲汤到埋落鸡煲火锅(?)
(其他墙上仲有其他选择

坐低冇耐就食得