2023-06-13 458 浏览
之前经过一直都好想食 今日终于有机会同朋友过嚟试下啦 果然冇令我失望呀😋佢标榜自己系即叫即煮 而佢个厨房系开放式嘅 所以真系可以见到自己个包即叫即煮🤩大烤菇牛肉汉堡 ($64)由个包开始讲起啦 个包好软熟 佢有轻轻咁烤过 但系又唔会好硬 啱啱好👍🏻而块牛肉扒都好厚 好juicy 个菇就不过不失 冇乜太大嘅惊喜🙈 不过整体嚟讲都算唔错😋邻居汉堡($64)哩个burger就有块菠萝 成个感觉即刻fresh左 而所以食材都唔会overcook左 变得太硬 成个包嘅感觉都唔会太溜 如果两个拣一个 我会选择哩个😋+20蚊就有套餐一个套餐就多左罐汽水同一份双色薯条/沙律 我哋都拣左个双色薯条 入面就有薯条同埋番薯条 番薯条唔系好多地方有 佢呢度就有齐晒薯条同番薯条 一次过食到两种口味🤩薯条就比较脆身 而番薯条就比较淋 不过佢又有番薯嘅甜味 唔会剩系得薯条咁单调🤪最后想赞一赞佢哋 佢哋另外会比张牛油纸食客包住个burger食 费事你食burger食到成手都系哩一点果然细心👍🏻人均消费都系84蚊炸 认真抵食🤩

大烤菇牛肉汉堡 ($64)

邻居汉堡($64)

+20蚊就有套餐
一个套餐就多左罐汽水同一份双色薯条/沙律