2022-06-10 1495 浏览
琴日同同事食咗数码港商场呢间墨西哥菜,店员都系外籍人士,够晒外国风情!餐厅好大,但客人唔多。但其实呢度好抵食,全部lunch set都系$128 加一,有齐餐汤、小食、主菜同饮品👍🏻餐汤非常特别,因为平时啲西餐厅都唔会落咁多红黄绿椒,但出奇地好饮,唔会有𠮶啲椒嘅草青味,就连唔食红黄绿椒嘅同事都饮晒食个汤但剩低啲椒😂小食:Corn chips and dips每台都有一客呢啲粟米片配三个酱(蕃茄粒粒、蕃茄粒粒配粟米同sour cream),始终味道都系无点牛油果酱、芝士或者茄汁肉酱咁好食;但如果真系好想食传统nachos嘅话,其实呢度个main都可以拣嘅😊主菜:El Charro Fatijas 睇完个名都唔知呢个主菜系咩嘢。其实就系首图嘅牛肉配红黄绿椒同紫洋葱铁板烧配印度薄饼两块,够晒镬气。份量好多,如果多啲汁更好食😊主菜:El Charro BBQ Pork Ribs同事俾咗Ribs 我试,我觉得仲好食过铁板烧,因为佢个烧烤酱好惹味。正当我谂紧系咪用手食之际,同事个个都非常轻易地用刀叉就扯到啲肉出嚟,啖啖都系入晒味嘅肉;另外薯条都唔会太咸,大推🤤

餐汤

小食:Corn chips and dips