2021-11-01 1988 浏览
重光嘅便当真系好抵食!味道仲一啲都唔差!有时好惊外卖自取拎到返公司已经涷晒,但系食咗几次佢哋拎到返公司都仲系暖粒粒~ 🍽食物:其实我试过几款便当,唔怕热气嘅最推荐一定系招牌便当同吉列猪扒便当。重光招牌便当$65:有炸虾饼, 鳕鱼柳同埋2旧唐扬炸鸡。除左主菜仲有关东煮嘅大根, 鱼饼同枝豆, 小菜有腌萝卜同沙律。便当用珍珠米, 占左饭盒嘅4分1, 上面洒左饭素同梅子。好中意佢嘅炸物仲系好脆, 连埋捞左椰菜丝嘅蛋黄酱, 真系可以食唔停口同场加映自家制吉列猪扒便当$68: 块猪扒有成手掌咁大~ 皮唔会太厚同埋炸得酥脆, 猪扒都唔会鞋sapsap, 下面舖左椰菜丝解腻, 仲有独立包装嘅猪扒汁~ 酸酸哋好开胃

🍽食物:

外卖自取