2022-09-05 120 浏览
屯门港铁站A出口附近工业区嘅呢一间隐世大排档,佢地嘅小菜有镬气,有风味。而且呢间铺头一到晚饭时段就好多人坐满晒,更加有好多名人黎拜访过添! 铺头有冷气房,不过因为都好多booking, 如果想坐得舒服啲就记得提早预约~入到去第一样要赞嘅系楼面啊姐,虽然佢做到身水身汗,但依然好好礼貌,仲有亲切笑容帮我地落单,呢种服务态度抵赞!✅招牌咕噜肉 🐷 $108呢味𩠌系铺头非常多人叫,所用嘅猪肉弹牙带少少肥肉,应该系梅头肉,用料唔错。咕噜肉炸至酥脆唔干身,而汁酱甜酸度适中,好食~😋✅椒盐鲜鱿 🦑 $108另一样多人叫嘅野食系椒盐鲜鱿,鱿鱼食到有简单调味,然后薄薄地裹粉炸至金黄,而且酥脆可口,再配以炸蒜炒至热辣辣,非常惹味~😝✅虾酱通菜牛肉 🐮 $98牛肉嫩滑,而通菜用左青骨通菜,好鲜嫩。虾酱味浓,唔会死咸,相信系调味方面做得唔错!
✅招牌咕噜肉 🐷 $108
✅椒盐鲜鱿 🦑 $108