2020-07-12
🌸 #girlsfoodies港式#girlsfoodies屯门 🌸【💛 黄店 #GF_List 】🉑:外卖自取⭐评分: 7/10——————————————————华都有间良心茶记~食物选择唔算多,好抵食又未至于,不过系屯市附近都算系咁。平时个餐牌好抵死、餐厅幅画又好鬼靓,值得支持下~——————————————————▪️ 印尼炒饭/五香肉丁炒饭 ($50) 送餐饮▪️ 蛋白海鲜炒饭 ($50) 送餐饮话说一开始朋友叫咗印尼炒饭,无谂过入面会有海鲜(佢唔食得),店员好好人肯帮我哋换过第二款~蛋白海鲜炒饭好大碟、炒得好干身,碟底唔会成浸油,鱿鱼同虾份量好多,不过就唔系新鲜个种,食落无乜味。成个饭唔系行重口味路线、要浓味先满足未必啱你!五香肉丁炒饭都系有镬气又干身,食落有咸香,正常茶记出品,无话特别惊艳。✨ 水饭镗✨📍 屯门华都商场1楼65号舖⏰ 1100-2030 | 星期一休息
【💛 黄店 #GF_List 】
🉑:外卖自取