2024-08-06 380 浏览
今日返完教会计埋自己3个靓女一齐食晚餐,A小姐话想食叫小菜~ 所以我就提议左大小姐冰室~ 因为近来返完教会都系食呢间~ Y小姐一听到大小姐冰室🤗🤭她话觉得好衬我地3个大小姐既身份~ 入去一坐低~ 问下有咩午餐😛 靓仔哥哥抖正我系晚餐🤪🤪🤪 呢度既晚餐都好大碟🤭 A小姐同Y小姐都比较细食, 所以我提议都系叫2个𩠌,3个人分享~ 当中只有我系小吃货😎但食极唔见系我既祈祷🥳🥳咁我地就叫左一个鼓汁蒸仓鱼🐡🐠🐟一个盐焗鸡🐔🐓🦃,另外餐可以加10蚊例汤转海底椰炖鸡汤,我地加左2个炖汤总共加左20~ 饮品方面今次都只是普通叫了2杯热柠檬水~ 我平时会加钱叫红豆奶茶或者阿华田暴龙~不过因为2个餐,今次我无叫饮品😃首先黎左2个汤~ 我感觉都几足料架~ 几滋润~ 鼓汁蒸仓鱼都好正~ 好嫩滑~ 唔会蒸得过晒时间👍~ 盐焗鸡都好滑~ 无血水~ 岩岩好熟左~ 唔太生,又唔会太熟,一点都唔靭😄 唔错👍