2020-11-14 350 浏览
食大闸蟹恨咗好耐,上网揾资料揾咗几间大闸蟹放题,睇到好多网友推介呢间金兜记任食大闸蟹餐!今日终于约埋几个朋友一齐去拆蟹!由于太多人嘅关系,佢分咗两个时段,我哋book咗八点,早几个字已经要系楼下排队搭䢂先上到去,好夸张!个套餐其实都包咗几多嘢食,有杏汁炖花胶、黄金虾球、润烧乳鸽、生炒腊味糯米饭同姜茶、当然仲有任食足4両的日本大闸蟹!其实d前菜已经好好食, 我最钟意食个乳鸽,如果唔系有个任食餐我应该会再叫多只!日本蟹食落好似真系唔同啲,劲爆膏!同埋大闸蟹嚟讲佢都算好多肉!咁样计落都食咗有十只八只,搅到都唔得闲影相!仲有佢啲蟹都算洗得好干净,唔使自己剪绳!同埋佢加蟹既速度都好快,完全冇就住,其实食得多真系超抵!整体服务都好好,自动加蟹同执枱,值得推介。

整体服务都好好,自动加蟹同执枱,值得推介。

2020-11-07
等候时间
15 分钟 (堂食)