2023-09-27 232 浏览
今日同同事去咗食lunch,我哋行过见无人排队就拣咗呢间餐厅。餐汤有罗宋汤,暖身又开胃。我拣咗铁板招牌牛柳意粉。佢系呢间餐厅嘅招牌菜,绝对值得一试。牛柳嫩滑多汁,同意粉煮得岩岩好,令呢道菜味道丰富。铁板烹调令牛肉更加香口,意粉更加入味。另一道菜系板烧和风牛柳饭。牛柳系嫩煎嘅,肉质鲜嫩,口感好好。饭饭有香气,同和风酱汁一齐食,味道好协调。呢个饭食到好饱,份量都好足够。我哋仲加咗多个小食,就系芝士西多士。芝士西多士外面香脆,内里嘅芝士融化喺口,好好味。呢个小食令我地好满足,一人一半岩岩好。至于饮品,我哋叫咗咸柠七喜同冻柠蜜。咸柠七喜系清凉开胃,带嚟咗微微嘅酸甜味。冻柠蜜就岩岩好,唔会太甜。我哋对呢间餐厅嘅水准好满意,下次一定要再黎!

我哋对呢间餐厅嘅水准好满意,下次一定要再黎!