2016-01-03 986 浏览
听朋友讲沙嗲王同monster hunter 一齐搞左个期间限定既活动,竟然有monster hunter 主题既野食,身为粉丝既我,当然即刻仆到去食啦!主菜就叫左芝士火锅同烧肉拼盘,饮品就叫左回复药(薄荷特饮)同鬼人药(洛神花茶)等左大约十分钟左右烧肉拼盘先到,个份量都算可接受,如果女仔食既话就岩岩好!上面系黑椒汁不太辣但就有点重味,有少少盖过左鸡既味道!鸡肉尚算鲜嫩!唔错! 之后回复药就只系薄荷味+雪碧,不过不失啦。但系唔可以唔赞洛神花茶,真系好香味道好浓!极力推介!! 最后食完第一个菜等左差不多廿分钟先黎芝士火锅,心谂洗唔洗咁耐…催左几次都没咩人点理我地,仲要我去既时侯系tea time 没咩人芝士火锅芝士味够浓,呢样真系好紧要因为个人真系好钟意食芝士 d 配料新鲜而且份量够大,就算2个人食都应该够的,但系果阵等太耐太肚饿,所以差唔多我自己一个食哂哈哈 总括而言,沙嗲王既期间限定既活动系得去既,未去快d去!!

总括而言,沙嗲王既期间限定既活动系得去既,未去快d去!!
2015-12-23