2022-06-12 118 浏览
𠮶日落住小雨,行过一间西餐厅,就同老婆行左入去食饭。一入到餐厅,就已经感受到一种好亲切既感觉。餐台同凳都系用木做,散发住木香,加上播紧既音乐,令呢间餐厅加添几分精彩。服务员既态度好好,对食客亦都好亲切。令到我有种宾至如归既感觉。我地点咗all day breakfast 同埋烟三文鱼牛油果薄饼。all day breakfast 可以拣安格斯牛扒或者龙虾尾,咁作为一个牛魔王我梗系拣牛扒啦。牛扒5成熟,味道鲜美,调味啱啱好,又唔会太油,真系唔错。除咗牛扒,仲有炒蛋,薯饼,多士,茄汁豆同埋沙律。份量够大,味道有好,值得一试。烟三文鱼牛油果薄饼好大分,胃口细既人未必食得晒。薄饼既芝士同埋酱汁真系好好食,加上极度新鲜既三文鱼同埋浓厚既牛油果,令到呢碟薄饼升晒level。呢个系必叫架!整体黎讲,呢间餐厅唔单只味道好,而且抵食夹大件,服务态度良好,值得一试。
𠮶日落住小雨,行过一间西餐厅,就同老婆行左入去食饭。

2022-06-11
  • 牛油果三文鱼薄饼