2016-11-27 528 浏览
身为肉食爱好者嘅我,韩式放题当然系首选。环境:呢间位于佐敦呢个美食集中地嘅韩式放题店地方大,环境干净,坐位阔落,同一班朋友坐起上黎完全唔会有焗束嘅感觉。食物方面:前菜都系会有一啲基本韩式前菜,因为留肚关系,我每样都试左少少,味道不俗。食物种类都好合理好足够。爱辣嘅朋友可以试下辣泡菜汤,好入味得黎又唔会好油腻。必食:烤牛肋骨肉质弹牙,一啲都唔韧,甜甜地好好味其他肉类都唔错除左肉类,都有其他素食。烧杏鲍菇之前,建议将菇点落牛肋骨出黎嘅肉汁一段时间先去烧,咁样就唔怕烧干而又有肉汁嘅鲜甜。生蚝同带子都值得试试,小提示系生蚝唔好烧太耐,否则会太干同缩细晒饮品种类都好多之前系韩国饮过一只水蜜桃烧酒好回味,估唔到呢度有!服务:侍应服务态度都好好,侍应仲会主动帮你换炉面,好细心。 虽然写明用餐时间有限,如果无人等位嘅情况下,侍应都唔会催你卖单。价钱:唔计枝水蜜桃烧酒,每人先$198(加一),非常抵食
身为肉食爱好者嘅我,韩式放题当然系首选。
环境:

食物方面:
食物种类都好合理好足够。

爱辣嘅朋友可以试下辣泡菜汤,好入味得黎又唔会好油腻。
必食:烤牛肋骨
肉质弹牙,一啲都唔韧,甜甜地好好味
其他肉类都唔错
除左肉类,都有其他素食。
饮品种类都好多
之前系韩国饮过一只水蜜桃烧酒好回味,估唔到呢度有!
服务:
侍应服务态度都好好,
侍应仲会主动帮你换炉面,好细心。

价钱:
唔计枝水蜜桃烧酒,每人先$198(加一),非常抵食