2020-03-05
铜锣湾皇室堡行完街去咗楼上食晚饭,见到 pasta holic个menu好extractive,就入去食啦! 对于有选择困难嘅我非常之难落手!最终我拣咗318蚊嘅套餐 又有pasta又有pizza! 超抵食呀!包咗两碗汤有得龙南瓜粟米忌廉同埋法式芝士洋葱汤! 法式芝士洋葱汤呢个超赞! 洋葱味非常香浓配上龙肉嘅芝士两者好衬。 沙律就系香草鸡肉凯撒沙律,小食叫咗蒜味芝士鸡翼配埋蒜味芥末酱,几惹味浓郁!最紧要又唔会好油腻。Pasta就要咗意大利香蒜虾, 香蒜虾爽口弹牙, 蒜香将所有意粉包围住,每一口都感受到蒜香既味,意粉质感亦都刚好!Pizza就要咗芝士牛油果鸡pizza,香脆嘅饼底食落好有层次! 芝士牛油果好 creamy,入口层次丰富。另外我再叫做一杯奇异果既 mojito, 非常清新既感觉,正呀
入口层次丰富。