2023-11-16 39 浏览
之前已经食过荃湾嘅牛繁,佢哋嘅柚子胡椒鸡腿本身自己都几钟意😗。最近佢哋系屯门Aeon个层开咗一人烧肉!系钟意食烧肉嘅朋友仔嘅福音啊,一人套餐价钱好相宜,啱晒食得唔多又突然好想去食烧肉嘅朋友仔,套餐仲有唔同gm数嘅肉可简。A10 大满足 (葱花牛胸花、汁烧肩胛片、味噌猪五花、柚子胡椒鸡腿肉)呢个套餐可以一次过试晒佢哋唔同嘅肉,柚子胡椒鸡腿我就最钟意😋,之后就系佢哋嘅五花肉,肥瘦均匀调味都唔错👍🏻👍🏻A2 Top1 人气 (牛胸花、特选肩胛片、牛舌)每款一人套餐都已经跟咗前菜,饭同埋汤,佢哋嘅牛舌系厚切,我就钟意食薄切多啲,呢个套餐我哋选择咗盐酱,肩胛片肉质尚可,牛胸花牛味浓郁,整体也不错👍🏻。另外再叫咗个冷面,食完油腻嘅嘢再食返碗冷面去中和下真系好爽😽。..#烤肉#牛繁一人烧肉 #牛繁 #gyushige #日式烧肉 #一人烧肉 #yakiniku#荃湾 #tsuenwan #屯门 #屯门市广场 #tuenmun

A2 Top1 人气 (牛胸花、特选肩胛片、牛舌)